top of page
Catwalk Original 2 modellen gefotografeerd van achteren met lederen schoudertas

VERZENDING & RETOUREN

LEVERTIJDEN

 

De geschatte levertijd is 5 werkdagen, maar kan oplopen tot 12 werkdagen. Voor internationale artikelen is de geschatte levertijd 14 werkdagen, maar we houden rekening met maximaal 21 werkdagen.

 

Houd er rekening mee dat een aantal factoren buiten onze controle de levertijd kunnen beïnvloeden. Deze kan bijvoorbeeld variëren door

- lokale feestdagen;

- de afhandeling bij de douane in het land van bestemming;

- stakingen of andere speciale gebeurtenissen in het land van bestemming.

 

LEVERINGSKOSTEN

 

Voor bezorging maken wij gebruik van PostNL (NL) en zijn voorzien van track & trace code. Internationale artikelen worden bezorgd door UPS.

 

NL verzending: €7,65

EU verzending: €25,-

 

GRATIS verzending bij bestellingen boven €300,-

 

RETOURBELEID

 

Kopers moeten een e-mail sturen met vragen voordat ze een artikel retourneren.

 

Kopers hebben 14 dagen de tijd om een retourautorisatie aan te vragen. In het geval van een geschil of als goederen beschadigd zijn, moet je ons op de hoogte stellen voordat je een artikel retourneert.

 

In overeenstemming met de hoge standaard van Catwalk-orginal.com, moet het artikel ongedragen, ongebruikt en op geen enkele manier beschadigd worden geretourneerd. Als het vermoeden bestaat dat een koper een item heeft gebruikt of gedragen, dan kan de restitutie worden geweigerd en het item worden teruggestuurd naar de koper.

 

Alle artikelen moeten deugdelijk zijn verpakt en in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verzonden.

Artikelen die worden geretourneerd, moeten worden verzonden per aangetekende post of het equivalent daarvan in uw land. De verzend-/postdatum moet worden bijgehouden en de tracking moet worden gevolgd.

Artikelen moeten binnen 10 dagen worden verzonden en afgestempeld en binnen 14 dagen door ons worden ontvangen.

 

Zodra we het product in goede staat ontvangen, storten we het volledige aankoopbedrag (minus verzendkosten) binnen 10 dagen terug op je rekening.

 

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, waarvan de verpakking beschadigd is of ontbreekt, worden ook niet geaccepteerd en gaan direct terug naar de afzender. De verzendkosten hiervoor zijn voor rekening van de verzender.

Small Brand Big Appeal

bottom of page